mandag 28. april 2008

Nordlysdrilliaden 2008.

Som nevnt før var det NNM i drill i Tromsø 18 -19 april. Drillkorpset reiste oppover med 25 spente jenter. Vi reiste fredag morgen med leid buss ogvar fremme i Tromsø ved 15 tiden. Da fikk jentene og reiselederne shoppet litt. Senere på ettermiddagen bar det til skolen vi skulle overnatte på for utpakking og trening. Lørdag morgen var det opp til frokost, hårpynting av alle og sminkinge(ikke de minste). Så bar det avgårdet til prøving av gulv og konkuransen.

Lillepia i aksjon på gulvet.
Her ordnes håret før konkuransen.
Jentene i lagsdrakten som de fikk i fjorAktiviteter på klasserommet
Troppen ved åpningen av NNM.
Mange spente jenter.

Middag og premieutdeling
Vi fikk servert et nydelig koldtbord.
Jentene våre gjorde en kjempejobb. Ei av de eldste vant sin klasse i drilldans,solo

Tropp 3. fikk 2.plass i paradedrill Tropp 2. fikk 3 plass i drilldans.
Tropp 1. fikk 1.plass i drilldans.

Det var utrolig mange dyktige drillere. De som tror at drill bare er pene jenter i uniform, masjerende i toget på 17.mai bør få med seg en sånn konkuranse eller ei oppvisning. Dette er sport på høyt nivå, bare så det er sagt.

Kongemadrass på lillepia og meg.
Sist men ikke minst
Må jeg bare få rose arrangørene, de gjorde en kjempejobb. Kjempeflott servis, kjempegod mat og trivelige mennesker. Tekniske arrangører var Tromsdalen musikk korps. Tusen takk for ei kjempeflott helg.
Er så imponert over disse stevnene,som arrangeres innen norges musikk korps forbund. Har vært på en del andre stevner, i regi av andre forbund, men ingen kommer opp mot dem. Maten er som om du bor på hotell, de gjør alt for at man skal ha det bra, fikser og ordner.

2 kommentarer:

sol sa...

Husker godt hvor spennende det var å reise på overnattingsstevner, ser ut som alle koste seg!

Anonym sa...

Ååå, no vart eg sentimental.. Lisje Snuppa mi var Drilljente i 10 år, så eg har overnatta på diverse gymsaler, klasserom, skulekjøkken...
Klem fra Ronille