lørdag 21. mars 2009

Mars sokken 09.

Endelig er jeg ferdig med mars sokkene mine. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet. Deilige lange varme strømper som passer akkurat til min fot og legg.
Har strikket dem i Senja garn på pinner nr.3.
Litt tilpassing av maskeantallet måtte til, for at de ikke skulle bli for store, men det har ikke gått ut over mønsteret.
Har brukt lang tid på disse sokkene, ikke fordi di var vanskelig å strikke men rett og slett fordi det har skjedd utrolig mye denne månden. Det har vært vinterferie med nydelig vær, har hatt besøk, tispe med løpetid og besøk av kjæresten hennes noen dager, i tillegg fikk jeg allergisk reaksjon av ett eller annet, så jeg satt i flere dager med hender som tømmerstokker. Det var ikke mulig å holde strikkepinner eller noe annet for den del. Fikk nesten abstinnens symptomer;o)

Dette er tå opp sokker og det har jeg aldri strikket før, syns det var morro å strikke sokkene på denne måten. Takket være you tube er det jo ingen problem med å lære nye ting.
Den første linke brukte jeg for å finne ut hvordan jeg skulle legge opp, å begynne og den andre er om hvordan hælen skulle lages, og her er resultatet.

http://www.youtube.com/watch?v=YnFQVSSx9do&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_yVikAvPuE4&feature=related

6 kommentarer:

Tino sa...

Så flotte sokkene dine ble! Det er mye jobb, når du har laget de helt til kne. Ble bare korte sokker hos meg.
Super farge på de, ha en fin søndag :)

Frk.Badegakk sa...

Heisann! Er inne på en liten bloggerunde i frokosten før jobb. Og så fikk jeg se sokkene dine! Ordentlig herlige var de! De kan du trygt være stolt av! En eller annen dag skal jeg også prøve meg på tå opp sokker. Det er bare litt skummelt...
Ha en fortreffelig søndag!

Magaki sa...

Flotte sokker! Du kommer helt sikkert ikke til å angre på at du strikket helt opp til kneet :)

Jeg bruker Magic Cast On. Jeg tror at Cat Bordi også har en video av det. Det er nesten det samme som den tyrkiske.

Airins Hobbyblogg sa...

Kor flink du er som har strikket de helt opp. De ble finere enn jeg hadde trodd slik de er avbildet på deg.Er det lov å spørre hvor i Vesterålen du bor?

strikkedilla sa...

Kjempefine og sikkert veldig deilige sokker. Ha en fin uke

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flotte sokker:) Detvar mykje arbeid men så vart resultatet flott!!