fredag 27. mars 2009

Hetebølge i vente
Teksten har jeg lånt på Vol. Bildene er mine. Måtte bare dele den med dere. Sånn at vi kan se om dette stemmer når sommeren er over. Ble i alle fall veldig oppmuntra av denne nyheten. Humøret steg mange, mange hakk og dagen som i utgangspunkte kjentes bra, ble enda bedre.

Det skal bli gode muligheter for bading denne sommeren.
Av Andrea Hegdahl Tiltnes– http://www.vol.no/nyhet.asp?F=F&N=24720
Denne sommeren kommer ikke bare til å bli en varm sommer, men til og med en het sommer. Da vil det være snakk om temperaturer på rundt 30 varmegrader, sier den svensksamiske værprofeten Henrik Sarri (80) fra Nikkaluokta i Sverige til NRK Sámi Radio.
Varmen skal komme i hele Nord-Skandinavia varsler profeten. Han har fulgt været i vinter nøye, og den kalde vinteren er grunne til at han spår en knallsommer.- Samtidig har himmelen vært helt klar og ikke en eneste sky var å se på ukesvis. Og når det er så kaldt i disse månedene pleier det også å bli en het sommer, forklarer Henrik Sarri.Han spår at sommeren kommer 10. juli, og vil vare til i slutten av august. I denne perioden vil det bare være noen få regnværsdager innimellom påstår værprofeten.

4 kommentarer:

Beyla sa...

ja bring it on sier bare jeg. sist sommer var alldeles grusom. greit nok at vi leide hus i ei tåkehoilla av de sjeldne, men det var jo IIIISEKALDT hele tiden - nyss før man migrerte andre plasser. blir det ikke fint i år tar jeg meg sen-august ferie sørover og plukker kirsebær. alvorlig talt!!

Renathe sa...

Ja, vi kryssa fengran! ;)

Line sa...

Ja no kryssar vi fingrane for at dette stemmer...
Fjorårets vestlandssommar var heilt fantastisk, og det hadde ikkje voe dumt med ei reprise:0)
I fjor måtte Fredrik ha ei medisinpause pga at han ikkje vaks tilfredsstillande, og i tilleg hadde han over ei lang periode hatt utruleg dårleg matlyst...
Derfor var vi heime heile sommaren, fire veker ferie og fire veker pleiepengar!! Det var krevande veker, men samtidig godt at vi fekk vere heime alle saman:0)
Klem

Spurven sa...

nja - eg trur det no ikke før eg ser det - med go´veret. Mine mistanker haller nok i ei heilt anna retning, dessverre. Med mye høytrykk i vinter, frykte eg for en sommar med mye lavtrykk..

Den som lever, får se. Håper eg tar feil..