tirsdag 3. mars 2009

LoVe-lan 2009!

I helga som var gikk LoVe-lan av stabelen i Vesterålshallen og med to gutter som er data frelst blir man jo litt engasjert. Lillegutten ba meg strikke pulsvarmere som han kunne bruke når han satt på lanet. Det blir fort kaldt på hendene når man skal sitte i 2 døgn på maskinen. Lørdag leita jeg opp garn og strikka disse til han. Pulsvarmerne er strikka i Fritidsgarn på pinner nr. 5 etter eget hode.

Han ble veldig fornøyd med de, de gjorde jobben sin.

Sånn ser det ut på et lan, mørkt med 250-300 lysende skjermer.


Lillegutten i dyp konsentrasjon under LoVe-lan 2009
Storegutten min er med i kruet som arrangerer LoVe-lan og det blir noen døgn med lite søvn i forkant og under lanet. Etter 8,5 timers søvn på 4 døgn og intens jobbing og dataspilling, fra torsdags morgen til søndag kveld, glir øynene automatisk igjen når en setter seg ned. Nå er det 1 år til neste gang.

3 kommentarer:

Beyla sa...

herlig bilde, her slipper man å risikere å sovne alene og uten noen til å stirre på en! Ser det er opptil flere firbente som tar oppgaven sin alvorlig ;)

Frøken Fryd sa...

Tusen milioner takk for de finnnnnnne lesten. Elsker dem og de er ikke strikket for store. Hærlig. Lillemor har prøvd de på. Skal legge bilde av henne med de en dag energien er kommet litt mer tilbake. Stor klem fra oss på Storelva

Beyla sa...

ja nå er det på tide med ny oppdatering her hos deg - jeg blir jo bra nysgjerrig! hvis jeg får meg haik skal jeg på strikkecafe på sortland på onsdag - kommer du?
Ja huff, hun er så nydelig.. og oppdretterene hennes må jo ha litt trøbbel nå, hun nærmer seg jo snart 3mnd alder! Men får nok vente ei stund skal til stokmarknes neste onsdag, det blir stas fordi den garnbutikken var jammen ikke ille. kjøpte øko ull der som jeg skal strikke noe til nevøene mine av. hippiesøssa mi blir nok glad da :D