lørdag 6. desember 2008

ADVENTS TID!

STABBURSNISSE-FEST
Glitter Graphics

I barnehagen, der jeg jobber som vikar, skjer det mye for tiden. På tirsdag var skolestarterne på besøk hos Stabbursnissen i Hovedgården/museumet. Jeg var så heldig å få lov til å følge dem dit. At julestemningen kom med full tyngde er ingen overdrivelse. Et nydelig vintervær med snøtunge trær, nissekledde unger, juletre, julesanger og sist men ikke minst Stabbursnissen.

Julepynt produksjon!


Her er nisseproduksjonen til ungene. Dette er julegaven til foreldrene. Det er så utrolig morsomt å se på de ivrige barnehendene som maler limer og tegner. De aller minste måtte ha litt hjelp fra oss voksene, men det aller meste av dette klarte de selv.


Nissene er laget av små leirkrukker som er malt, isoporkule og piperensere.Kakebaking!

Baking er også en aktivitet som er mye av i desember. Her er det kvite kakemanna (spekulasj) som bakes.

Nissefest!

Glitter GraphicsPå fredag hadde vi nissefest. Lillepia kom da hun var ferdig på skolen kl.12.00 for å få være med på festen. Storegutten min er lærling her, han skal bli barne og ungdomsarbeider.På nissefesten serverer vi julegrøt som Nissekjærringa har laget til oss.Nissekjærringa og katta hennes Snæhvit bor på loftet i barnehagen hele desember.

1 kommentar:

Beyla sa...

åh kor koselig!! Fikk jo rent julestemning bare av å besøke bloggen din - her hos oss er det ikke jul i det hele tatt, gleder meg allerede til neste år når vi ikke bor i pappesker..!
Tusen takk for komplimentet, vottene var veldig artige å strikke også, synes Julia garnet kom til sin rett!! Ha ei flott adventstid!