mandag 8. desember 2008

Den store Brødbakerdagen!

Denne helga har jeg hatt brødbakerdag. 38 brød og 65 rundstykker er produsert. Begynte lørdags ettermiddag og før jeg fant senga hadde jeg bakt 21 brød. Forsatte i dag og har bakt 17 brød og 65 rundstykker. Nå er det bare kosen med småkaker igjen. Skal prøve å få det ferdig i løpet av uka.

Lørdagen produksjon


Søndagens produksjon.


I løpet av uka som gikk har mannen min vaska rundt, jeg og mannen har rydda, sortert og kvitta oss med en masse kopper og karr som vi aldri bruker. Har gitt det til bruktbutikken her, som ASVO driver. Har også kvitta oss med en stor seksjon som det bare ble rot i. I stede har mannen vært i sitt barndonshjem og hentet denne nydelige bokhylla. Blir nok ikke så mange bøker i den (det har vi andre bokhyller til), skal mest få stå på stas, med bilder og litt pynt i. Syns den er for fin til å gjemmes med masse bøker. Nå til jul blir det masse nisser i den.


2 kommentarer:

Beate sa...

Wow, så flink du har vært!!

Anonym sa...

Koselig blogg du har,deilig å få gjort så mye dere er veldig effektive, de brødene så helt deilige ut,jeg får ikke til det der med brødbaking de blir alltid så smulete. Deler du oppskrift og fremgangsmåte ? eller slumper du bare som så mange andre.