fredag 26. desember 2008

Julevær!Satelittbilde tatt 1045 gir et visst inntrykk av hva som rører seg over oss om dagen. Foto: Yr.no/ Eumetsat


Vi har hatt godt med vind i Vesterålen i jula, og det ser ut til å fortsette sånn. Meteorologene melder at vinden kan komme opp i liten storm i løpet av ettermiddagen.

Vi hadde julesnø og perfekt vær frem til julaftens ettermiddag. Mens vi var på kirkegården, for å tenne lys, kom regnet og vinden, og sånn er det fortsatt. I dag har vi vestlig periodevis sterk kuling 20. Ifølge meteorologene kan vinden fra sent fredag ettermiddag komme opp i periodevis liten storm 22. I tillegg kan vi vente sluddbyger.


Men med ved i vedkorga og en ovn til å fyre i, stearinlys rundt om kring og deilig julemat lider vi ingen nød. Kan jo bare si at jeg er glad i uvær. Det er så utrolig fasinerende å se naturens krefter.
Glitter Graphics
På lørdag skal vinden løye til stiv kuling 15 og da er det fare for enkelte snøbyger. Senere på dagen kan nedbøren komme i form av sludd. Søndag minker det til liten kuling med nedbør i form av regn.Mandag og tirsdag blir det mer av det samme før det litt lenger ut i uka er varslet snø og kaldvær igjen.


Så kanskje får vi nydelig vær på nyttårsaften.

Ingen kommentarer: