onsdag 25. juni 2008

BONUS

I begynnelsen av denne mnd fikk vi koselig besøk av Bonus. Bonus er en av Veslas valper.
Sånn så Bonus ut da han flyttet fra oss til sin nye eier 15.november o7.
Her hilser han på mamma og Bamse. Gjensynsgleden var stor.
Bonus og Bamse

Bono kom også innom for å hilse på sin bror. Her er alle samlet i hundegården. Bamse, Bono, Bonus og Vesla.

Bonus hadde med seg en kammeraten sin Jøtul og han ble veldig interresert i Vesla.På dette tidspunkt var hun på slutten av løpetia si. Den stakkars lille karen prøvde fortvilt å gjøre seg interresang for Vesla, men hun overså han totalt.

Nabojenta vår, Amalie kom også innom og ho storkosa seg sammen med alle vovvan.
Håper dere kommer snar igjen. Dette var koselig. Blir så glad når valpene og eierne demmes kommer innom. Får fulgt litt med dem da. Er jo glad i disse voffsene.

2 kommentarer:

Linda sa...

Fine Bonus, som vi overtok i fjor :) Han e verdens snillaste hund, og vi elska han høgt :) Han e snill med de andre dyran på gården, litt redd kyrn, men ikkje verre enn at han erta de litt når anledninga byr sæ :D Sauan bryr han sæ ikkje om. Ikkje katta heller. Han hold sæ på gården og det e aldri no bråk med han. Han elska å være på camping, og æ har en mistanke om at han har tilbringa tid i campingvogn før vi fikk han? Båtlivet derimot va ikkje nåkka førr han, han stirra lengselsfult mot land heile tida. Han e ikkje så nervøs lenger, og tåle godt lyda av alle slag :) Han gjøyr heller ikkje lengre. Han har det altså godt her :) Tusen takk førr verdens beste venn <3

Havfrua sa...

Åååå nu blei æ sååå gla. Ikke fritt for at det kom noen tåra her. Har tænkt så på han og korsjen han hadde det nu. Ho som eide han hadde rota bort tlf.nr. til dokker så æ kunne ikke reng for å hør korsjen det gikk.Han hadde alle forutsetninge for å bli en flott vænn, bare forholdan lå til rette for det. Han har nok ikke vært nokka i campingvogn før men æ ser jo på mine hunda kor de trives i vogna:o))E du på facebook så lægg mæ gjerne til der. Og dokker e hjertelig velkommen på besøk.