tirsdag 10. juni 2008

Barneturnstevne i Ballangen 31.mai-1.juni.

Helga 30mai-1.juni tok vi løs vogna og dro til Ballangen for å delta på turnstevne for barn i nordre nordland. Vår region er delt i 2 pga av lange avstander. Den naturlige delingen blir da Vestfjorden. Barn fra sør var samme helg samlet i Mosjøen på stevne der. I vår del er det enormt mange barn som turner, på stevnet i Ballangen var det påmeldt ca.815 barn fra 10 lag og det er barn fra 6-18 år. De under 6 (og det er en del av dem også) får ikke delta på stevner.Lillepia i aksjon på gulvet.
Vegard med alle sine medaljer. Han har vært med på turn siden han var 3år gammel
.
Fra defileringa gjennom Ballangen i nydelig sommervær. Dette er bare en liten del av toget. Gensrene som Melbu turnforening har på er hjemmestrikka. Ei stund hadde alle utøverne disse gensrene men etter hvert som laget har økt i anntall medlemer ble det også innført college gensre. Som stattistikken viser så er det ikke så mange som strikker eller kan strikke lengre. De er i allefall utrolig fine og vi får mye skryt for de.


Lillepia mi er med på to tropper. De to første bilde er av piker 1, det er jenter fra 1-3 klasse.
Bilde 3 er fra Rytmisk gymnastikk troppen hun er med på. (RG)

Sportsdrill troppen og Sissel fra Myre turforening.

Fra festmiddagen. Her har Vegard fått sin 8års plakett.
Han har turna i 11 år men sitt første
stevne fikk han være med på som 7 åring.


Her deler jeg ut kretsens heder til 3 personer som har gjort
en enorm innsats for turnsporten gjennom mange år.
Denne henger høyt og er vanskelig å få. Gratulerer så mye til dere tre.


Bamse var med til Ballangen. Dette var hans første campingtur og han storkosa seg.
Vesla måtte være hjemme p.g.a. løpetid.


Her er Salto troppen til Vegard i aksjon. Han hadde fått beskjed av legene at han ikke måtte drive noe form for fysisk aktivitet, så han måtte bare se på denne gangen.
Forhistorien til det var at han uka før mista føligheta i begge beina. Dette pågikk i en uke, så kom føligheta sakte men sikkert tilbake igjen. Har enda ikke funnet ut hva det kommer av og har vært hos nevrolog og skal i MR. Vi krysser fingrene for at det bare var et engangstilfelle

Ei trøtt og sliten lita pie etter ei helg fylt med turn, nye venner, gamle venner, fart og morro.
Ballangen turnforening som sto som teknisk arrangør av årets stevne hadde gjort en kjempejobb. Utrolig bra gjennomført. Dette kan dere være kjempestolt av.
TUSEN TAKK for ei super helg.

Ingen kommentarer: