lørdag 2. januar 2010

Strikkerier i desember!


Dette er noen av det jeg har strikket på i desember og noe av dette skulle blitt julegaver. Nå ble jeg ikke ferdig med alt så heldigvis finnes det bursdager også:o)

Lue, votter og leggingser. Straks ferdig med den siste leggingsen.

Strikket i Jærbo fantasi på p.3, 3,5 og 4.


Dette settet ble jeg ferdig med, så vidt. Som bilde viser så var lua plutselig ødelagt. Ei lita Luna syns den var så fin at hun måtte smake på den. Måtte rekke restene opp feil vei og strikke ny vrangbord, men resultstet av ekstra arbeide ble bra.Lue, pulsvarmere og leggingser strikket i sisu fantasy på p.3.


Disse vottene til lilleprinsen måtte jo Luna også smake på.

Må bare strikke en ny og det er fort gjort, de er jo så små.

Må bare legge til at alt strikketøy er lagt høyt opp og langt bort fra hundene nå.

Sokker til lilleprinsen i samme garn som vottene. Hva garnet heter aner jeg ikke. Ble kjøpt for mange år siden, men det er et ullgarn med lanolin som er laget spesielt for baby. Bruker pinner nr. 2.5 til dette garnet.


Ble ferdig med denne lua i Jærbo fantasi men ikke tilbehøret, så dette blir også en bursdagsgave etter hvert.

Har et par havferdige arbeid til, babysett til lilleprinsen og en bolero til svigerdattera. som jeg skal gjøre ferdig fortløpende.

3 kommentarer:

Beyla sa...

så mye fint du har laga og så mange fine julegaver du har fått! Luna tror jeg hadde fått svææært mye friskluft om hun hadde spist opp så mye strikketøy her i gården. Veit jeg ikke alltid har verdens lengste lunte, så når hundene finner på sånne skikkelig ille "kunster" bærer det rett ut heller enn at jeg blir høylydt til dem. Synes nå du er en flink og tålmodig sjel som ufortrødent strikker opp det som gikk gajken og tar det med et smil!
Nå som det endelig har kommer sne er lykken stor for både 2- og 4bente. sneskuter, aking, snørekjøring, bare moro! så lenge det varer hvertfall ;)
Ja, må si meg helt enig, på tide vi får strikket litt ilag!! ha en kjempefin helg!

Frøken Fryd sa...

Heihei. Godt nyttår til dæ og dokker. Så masse fint du har strikka.

Fikk du bilde av lillemor etter den fine gaven vi fikk i vår? va ikke heilt på nett i den tia og æ huske ikke om æ sende bilde til dæ.

Klem fra oss jenten

therese sa...

Kor masse fint du har laga :) Likte godt den siste hua ( Som luna delvis ødela) :))
Du kordan laga du den signaturen der? "Klem havfrua"

Therese.