fredag 16. mai 2008

En award til!Jeg har vært så utrolig heldig å fått tildelt en award til. Denne awarden fikk jeg av Marianne. Ho er ei aktiv dame med strikkepinner og heklekrok. Er ofte innom siden hennes for inspirasjon. Tusen hjertelig takk. Skal ta godt vare på den.
Nå vil jeg gi denne videre til 4 stk. Det er så mange som fortjener den og det er vanskelig å velge. Får fortsette på listen min.
Lille blå får award fra meg. Hun har en fantastisk blogg og er en stor inspirasjonskilde. Bare se her .
Irenesol får også en award. Hun er en inspirasjonskilde uten like. På hobbyboden har hun nå fått igang luestrikking til kreftsentret på Ullevål. Ei fantastisk dame.
Hiks vil jeg også gi en award. Ho er ei trivelig og kreativ dame med en flott blogg.
Hedvig må bare besøkes, hun har en blogg som man blir glad av å besøke. Ho er også ei av damene på hobbyboden.

2 kommentarer:

LilleBlå sa...

Næmmen, så morsomt! Og så gøy at jeg inspirerer noen med "knotet" mitt da, tusen hjertelig takk for flotte ord! Bloggen din ligger på favorittlista mi også, nå MÅ jeg snart få oppdatert linkelista i bloggen! Jaja, det blir ikke i dag jaffall, for nå er det straks
17.mai og tog og is-spising og barnebarn og jeg vet bortimot ikke hva! Ha en feiende flott 17.mai du også, - og husk lue!
*hyl-flirer, og gløtter bort på stilongsen som er lagt fram i tilfelle rottefelle*

irenesol sa...

Å så glad jeg ble nå! Tusen takk skal du ha. Håper dere har finere vær enn oss i dag. Regn og kaldt, men jeg tilbringer dagen i fengsel, så jeg fryser iallefall ikke =0)

Klem fra Irene