søndag 27. mars 2011

Nytt familiemedlem :o))))

Har jo skjedd en del siden sist jeg blogget. I desember fikk jeg den fantastiske nyheten om at jeg skal bli bestemor igjen i juli:o))) Nærmere bestemt så er temindato 9.juli. Historien bak det lille gullet i magen er litt spessiell og den kan dere  lese her :o))

Inni dette magehuset ligger mitt 2 barnebarn å koser seg. Bestemorgullet Leon skal bli storebror. Var så heldig å få være med på ultralyd denne gangen også. Det er bare såååå utrolig fantastisk å se det lille undre i magen på sjermen. Denne babyen er like lur og hemmelighetsfull som storebroren sin. Lå med føttene i kryss sånn vi ikke skulle få se om det var ei jente eller en gutt. Vil at vi skal vente i spenning, så da blir det å strikke nøytralt til lillegullet denne gangen også:o))
1års bildet av bestemorgullet.
Her har han på seg det siste min farmor greide å strikke før synet sviktet henne. Dette strikka hun til Leons pappa Morten.

2 kommentarer:

marianne sa...

Så herlig at du får et nytt barnebarn,spennende tider utover vår og sommer:)) Det er jo litt av en sjarmør dere har fra før,ser jeg:) Og så fint strikketøy han har fått!!

Spurven sa...

Masse flotte klær gutten har fått fra flittige hender i familien:-) og mindre blir det vel ikke til neste som kommer:-)

No får vi ønske oss vår og fine dager utendørs med bunningen.

Ser snart innnom til deg igjen
Spurven