onsdag 18. november 2009

Frem fra glemselen!

Siden jeg venter mitt første barnebarn om ca.14 dager har jeg tatt frem og vasket opp det babytøyet jeg har gjemt på etter mine egene barn. I den forbindelse så dukket disse strikka klærne opp. Morro å se dem igjen og mimre litt. Regner med at det kommer flere frem fra glemselen etterhvert.


Dette settet strikka jeg for 27 år siden.
Det er til min eldste datter, da jeg ventet henne. Viste ikke hva jeg fikk men var brennsikker på at det var en jente.

Denne dressen strikka jeg da jeg venta nr.3. Da jeg var ferdig med den, hadde vaska den og hengt den opp til tørk kom de første riene. 2,5 timer etterpå lå jeg med en skjønn liten gutt i armene mine. 26.november er det 16 år siden.

Denne jakken strikka jeg til storegutten, så den er ca.19år.
Dette settet er jeg veldig glad i. Det er det siste min kjære farmor strikka før synet ble så dårlig at hun ikke så å strikke mer. Den er et kjært minne etter henne. Hun strikka det til Storegutten for 20 år siden.
Dette settet ble også strikka til storegutten.
Jakke og bukse strikka til Lillepia i str.2 år. Dette sette var hun veldig glad i. Jakken brukte hun å kose med og når hun hadde det på seg gråt hun når hun måtte ta den av.
Dette bunads-sette fikk Lillepia hos gudfaren sin. Det var hans mor som hadde strikka det for han. Hun var så flink med pinnenen, hadde bestandig et strikketøy i hendene, selv om hun var sterkt plaget av leddgikt.
Denne flotte kjolen strikka min kjære storesøster til Storepia mi.
Hun var så fin i den kjolen, hadde den på til 1.års dagen sin.
Som den oppskrifts samleren jeg er så har jeg oppskrifta på alle klærne i dette inlegget enda.

1 kommentar:

Renathe sa...

Oi, du har verkeli svenga dæ! Her va jo masse nytt å læs å se. :)
Syns d siste innlægge va spesielt koseli. Bære husk å je besje om at de må ta vældi godt vare på di strekkaklean di låna, spesielt d såm ho Oldemor har strekka! (Vi e jo fleire såm ska lån en dag.;)