søndag 30. mars 2008

Påsken 2008

Ja, så var påsken og vinterferien unnagjort. Har hatt ei fantastisk påske med nydelig vær og masse kos. "Hytta" som består av ei Polar campingvogn 680 og et spikertelt på 15 kvadrat fungerte perfekt.


"Hytta" by night
Været var aldeles nydelig, kan ikke huske sist vi hadde en påske med stort sett bare sol og det måtte utnyttes. Her er det min mor og min eldste datter som nyter sola.

Bilder av Hadsel fjorden, tatt fra Langøya mot Hadseløya.


Lillepia var med på skytekonkurranse i år også. Denne gangen greide hun alt selv.

På påskeaften ventet vi besøk av påskehøna. Tro om hun kommer snart? Ungene ventet i spenning og de
ble ikke skuffet. Påskehøna kom, men hun var helt fortvilt. Hun hadde mistet 3 av eggene sine og trenkte hjelp til å finne dem. Her har ungene funnet ett av dem.
Etter mye leting kom alle tilrette og Påskehøna var så glad at hun gav alle ungene gotteri.

Her er påskekyllinger som jeg strikka til påske. De bakerste er strikka i dobbelt mohair garn av ukjent merke på pinner nr.3. Den fremste til venstre er strikket i dobbelt Funny på p.3 1/2 og den til høyre er strikket i funny og mohair garn. De var kjempemorro å strikke.
Her er påskepynten som lillepia laga mens hun var syk før påske. Riktig flott ble de. En av dem sente hun inn til Påskemorgen på NRK.
Her er hundene og jeg ute på tur.
Er det ikke vakkert?
Min svigersønn og hundene.

Lillepia på fyret.
Vesla og Bamse utforsker naturen
Mor si gullhøne.
Eldste pia og svigersønnen nyter fridager.
Mor sjøl i solveggen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelig påskevær dere hadde ! Her snødde vi nesten ned... Hundene dine er nydelige ! Og så mye fin påskepynt lillejenta di har laga , fargerike :)

Josefine (HB)

leneh sa...

Så deilig det så ut, og så nydelig vær dere hadde.. Vi var og i vogna,og hadde slikt vær,i 2 dager men med nordavind fra alle kanter..

ønsker deg en forsatt fin uke og masse kos i vognene..