onsdag 27. februar 2008

Vesla og Bamse

Dette er Vesla. Verdens snilleste hund. Hun er ei 3år gammel blandingstispe, 50% golden retriever og 50% ukjent(antagelig flatcoat retriever). Av utseende er hun lik flatcoat, men av sinn er hun golden. I september ble ho mor til 10 valper. Den ene av dem har i beholt selv.Og her er han. Bamse er navnet og han er 51/2 mnd. Han er en skjønn liten skapning. Eller liten og lite, han er større en mora. Pappan hans er golde retriever og det er han også i sinn og skinn. Han er utolig lik pappaen sin. Bamse og Vesla i marka.3 kommentarer:

jogusi sa...

Velkommen inn i sokkeklubben. JEg som aldri strikket sokker for at det var så kjedelig å strikke andre sokken er nå blitt hekta på strikking av sokker mm. Jeg strikker sokkene på rundpinne og begge samtidig. Da fikk jeg virkelig ånden over meg.

Renathe sa...

Se på dæm da; så fine bissevåvva!!! Å han Bamse e jo enårm!!! Får nok sjåkk når æ ser han på mandag! ;) Bilde av ho Vesla va utruli bra!

Figgapia sa...

Ååååå så søte de er, begge to.
Vi ønsker oss så en hund, men det får bli etterhvert. Først er det baby i slutten av måneden. Blir vel nok styr for meg det til jeg blir vant med den nye tilværelsen.